Bij Pieters Verzekeringen in Vlamertinge kan u terecht voor alle vragen in verband met uw verzekeringen, alsook voor spaar- en beleggingsverzekeringen.  Wij bemiddelen tussen u en de verzekeringsmaatschappijen. Zowel in de particuliere als KMO sector bieden wij u de juiste bescherming voor de meest uiteenlopende verzekeringssituaties.
Wij maken als verzekeringssubagent deel uit van de groep Insure4You, waardoor wij bij onze partnermaatschappijen een voorkeurspositie verworven hebben.  Zo kunnen wij steeds de meest uitgebreide voorwaarden en de nieuwste waarborgen tegen zeer scherpe tarieven aanbieden !!

Wij kunnen uw verzekeringsportefeuille gratis doorlichten en brengen u daarna advies uit over de juiste dekking tegen de interessantste premies. Wij zoeken voor u naar de beste prijs-kwaliteitsoplossing.

Wij staan garant voor een vertrouwde begeleiding in schadeafhandeling, waardoor u steeds kan rekenen op een snelle en correcte vergoeding na schade.

We staan elke dag klaar om jou te voorzien van een persoonlijk en passend advies, afgestemd op jouw specifieke wensen. We hebben van risico’s beheren en verzekeren ons vak gemaakt!

Sluit Menu